This is a free Purot.net wiki
  • View:

Hennan Artikkeli

Syö tukka kuntoon

Luin Ia Luhtasen artikkelin Syö tukka kuntoon. Artikkelissa kerrotaan miten hiuksissa näkyy se mitä syö sekä mitä kannattaa syödä ja mitä ei. (Luhtanen 2010)

Itseäni kiinnosti artikkelissa se että auttavatko 'tukkapillerit' oikeasti ja sain selville että kanamuna päivässä auttaa enemmän. (Luhtanen 2010)

"Syö enemmän: Vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Suosi vähärasvaista kalaa sekä kanaa ja kalkkunaa. Syö vähemmän: Huonoja rasvoja sisältävää roskaruokaa. Etenkin ranskalaiset, sipsit ja makkarat kiihdyttävät hiusten rasvoittumista." (Luhtanen 2010)

Miranda Krasniqi sanoo että hänellä ei ole kokemusta 'hiuspillereistä', mutta hän aikoo kokeilla niitä koska hänen hiuksensa irtoavat päästä koska hän on blondannut liikaa. Miranda ei syö vähemmän roska ruokaa ja enemmän hedelmiä hiusten kunnon takia, mutta aloittaa tästä päivästä. Miranda aikoo yrittää kanamunan syömistä. (Krasniqi 2015)

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.