This is a free Purot.net wiki
  • View:

Hennan Uutinen

1. Minua kiinnostava uutinen.

39-vuotias suomalainen miljonääri riehui aseen kanssa Thaimaassa. Mies oli poltellut hasista koska hänellä oli sydän suruja.

2. Oma uutinen

Tiistai 3.2.2015

Porvoon keskustassa parturi-kampaamossa tapahtui ryöstö, yksi ihminen kuoli.

Tiistai ilta-päivällä porvoon keskustassa parturi-kampaamoon ilmestyi ryöstäjä kommandopipo päässä ja ase kädessään. Ryöstäjä vaati kaikki rahat kassasta ja kaatoi kassiin myynti tuotteita. Kampaamon ohi kulki ihmisiä yksi ihminen oli menossa kampaamoon sisälle kun näki ikkunasta ryöstäjän ja soitti hätänumeroon. Kampaajan asiakas yritti olla urhea ja suihkutti lakkaa ryöstäjän silmiin jolloin ryöstäjä ampui asiakkaan. Ryöstäjä lähti juoksemaan liikkeestä ulos, mutta poliisi ehti paikalle ja sai ryöstäjän kiinni. Myöhemmin selvisi että ryöstäjä oli vetänyt huumeita ja häntä oli yllytetty ryöstämään 'leikkimielisesti' kampaamo.

Miestä epäillään aseella uhkailusta, ryöstöstä ja taposta.

Mirandan tarina hennan uutisista

"Olin menossa kampaamoon varaamaan ajan itselleni. Näin kaukaa kun kampaamossa tapahtui jotain. En tajunnut heti mitä oli meneillää kunnes näin liikkeen ikkunasta, että sisällä oli mies jolla oli päällään kommandopipo sekä ase kädessään. Tavaroita vain lenteli ymäpäriinsä. Olin paniikissa, soitin hätänumeroon ja poliisit tulivat paikan päälle."

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.