This is a free Purot.net wiki
  • View:

Janinan kuva

Kuvassani on nuori nainen, joka katsoo kameraan. Hiuksissa on punaisia ja oransseja vivahteita. Taustana on harmaa kangas. Naisella on kaunis tumma meikki ja selvästi naamassa ainakin puuteria. Huulissa on huulikiiltoa. Mallilla on tarkat ja kauniit ruskeat silmät.

Vaatteet on rennot ja tummahkot. Kuvassa näkyy hänen tumman harmaa paitansa, jossa on hihat kääritty kyynärpäiden kohtaan. Naisella on myös koruja korvissa, kädessä ja kaulassa. Kaulassa on punottua paksua narua, joka on aika vaaleaa. Kädessä on mustia pieniä helmiä.

Ilme on hyvin keskittynyt ja kaunis. Nainen katsoo kameraan kauniilla silmillään. Nainen pitää kättä kauluksessaan, joka antaa tyylikkään vaikutelman.

Kuva on luultavammin mallikuva, johonkin lehteen tai kirjoitelmaan. Kuvan tunnelma on jotenkin hiljainen ja tyylikäs. Valitsin kuvan luultavammin naisen hiusten värin perusteella, punertava kiinnitti huomioni.

http://3.bp.blogspot.com/-yMikB54tVhM/U4yIE--tDtI/AAAAAAAAAS0/mrF_eBFc3w0/s1600/1.jpg 16.12.2014

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@mervikuismanen Ainakin olisi selvästi voinut mainita, että mallilla on pitkät hiukset.. :)
janinataskinen   (24.03.2015 14:18)
 

Hyviä yksityiskohtia! Huomio käden asennosta on osuva!

Hiuksia voisi tarkastella enemmänkin.
mervikuismanen   (20.01.2015 11:13)