This is a free Purot.net wiki
  • View:

janinan uutinen

1.

Viisivuosias Soni Sorutui taas herkuille. Koira2014 tapahtumassa somehitti Soni pääsi näyttämään liveyleisölle houkutus tehtävänsä. Soni hauskuutti yleisön 2014 kesällä koiramestarit ohjelmassa, jostä pieni video klippi pääsi suureen suosioon.  - Mark Autio, helsingin sanomat, 24.2.2015 http://www.hs.fi/kotimaa/a1305905502887

 

2.

Eilen kampaajien suosiossa oleva näytös sain mullistavan käänteen. Näytöksessä oli tarkoitus tehdä ja ihailla upeita kampauksia. Yksi kampaajista oli yllättäen hermostunut juuri ennen omaa kampaustaan. Häen malli oli kaunis, pitkähiuksinen blondi jolle oli tarkoitus tehdä iso ja näyttävä kampaus. Kampaaja oli aloittanut kampauksen teon, mutta jo valmiiki ärsyyntynyt kampaaja hermostui entisestään ja raivospäissään ajoi mallinsa kaljuksi.

 

3.  Näin kuinka kyseinen kampaaja oli hermostunut, mutten aluksi kiinnittänyt siihen erityisemmin huomiota. Yhtäkkiä huomasin kun kampaaja ajoi kauniin mallinsa kaljuksi. Malli järkyttyi ja huomasin hänen itkevän. Olin järkyttynyt ja ihmettelin miten kampaaja pystyi tehdä niin.

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.