This is a free Purot.net wiki
  • View:

jannin uutinen

Kuka tai mikä? Mitä? Missä? Milloin? Miten? Miksi?

1.Kiinnostava uutinen

Nuorisoporukka ryösti väkivaltaisesti 15-vuotiaan pojan helsingissä kello 22.30 aikoihin. Porukka oli löyneet poikaa ja käskeneet antamaan lompakon ja puhelimen heille. Tekoon liittyi pesäpallomaila.

 

2.oma uutinen

maanantai 2.2.2015 klo. 06.20

MURHA LUNDINKADUN PARTURI-KAMPAAMOSSA.

Maanantai aamuna kello 6.15 aikoihin Lundinkadulla Porvoossa tapahtui vakava murha.

Parturi-kampaamossa töissä oleva nainen murhasi asiakkaansa ja sen jälkeen itsensä. Murha aseena käytettiin leikkuu saksia. Kyseinen parturi-kampaaja oli todella raivoissaan, sillä asiakas ei ollut maksanut viime käyntiäänsä. Selvisi että asiakas oli kampaajan ex-aviomies, joten heidän välillään oli suuri riita. Tapettuaan ex-aviomiehensä hän ampui itseään päähän. Lundinkatu oli täynnä silmännäkijöitä, kunnes poliisit tulivat ja rauhoittivat tilanteen.Tilannetta tutkitaan vakavana murhana sanoo konstaapeli Herrala.

 

 

 

 

tiian tarina jannin uutisesta

'' Tilanne oli aivan riistäytynyt käsistä. Naisen kanssa on aikaisemminkin tullut erimielisyyksiä joihin poliisi on joutunut puuttua. Osanotot kuitenkin naisen ja miehen läheisille.'' Pahoittelee konstaapeli Herrala

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

soittaisin hätä numeroon
Anniina98   (24.03.2015 14:34)
 

mitä tekisit itse tuossa tilanteessa ?
titusu   (24.03.2015 14:33)