This is a free Purot.net wiki
  • View:

Mirandan mielipide

Rasismi on julmaa ja raakaa!

"Rasismia on historian aikana määritelty eri tavoin arkikielessä, politiikassa ja läisäädössä.Rasismia ovat  sellaiset uskomukset ja toiminnot, jotka pohjautuvat ajatukseen ihmisryhmien perustavanlaatuisesta kulttuurisesta ja/tai biologisesta erilaisuudesta, ja jotka oikeuttavat ihmisryhmien negatiivisen kohtelun tällä perusteella." (wikipedia.fi 24.2.2015).

 Mielestäni suomessa on paljon rasismia, mutta toki sitä löytyy muualtakin maailmapalloltamme. Rasismi on mielestäni julmaa ja raakaa. Minulla on useita kavereita jotka ovat maahanmuuttajia. Olen liikkunut ja liikun yhä samassa piirissä heidän kanssaan ja nähnyt vierestä paljon rasismia. Minusta on hyvä jos rasismiin puututaan.Itse puutun siihen aina. Puutun myös yleensä kun on kyse tuntemattomasta henkilöstä. Usein rasismi saattaa johtua ennakkoluulosta. Rasismi on todella väärin sillä rasistit eivät ymmärrä sanojensa ja tekojensa merkitystä. Toivon, että tulevaisuudessa rasismi ei ole enää ongelma.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@mervikuismanen
Puutun rasismiin puhumalla rasistisen henkilön kanssa, rasismiin ei ole mielestäni vaikeaa puuttua.
Miranda   (24.03.2015 14:12)
 

Tärkeä asia!

Miten puutut rasismiin, kun kohtaat sitä? Onko siihen vaikea puuttua?
mervikuismanen   (23.03.2015 19:00)
 

Olen miranda kanssasi samaa mieltä. Pidän myös kuvistasi!!
hiltunenroosa   (24.02.2015 15:17)
 

totta!
titusu   (24.02.2015 15:10)
 

Olen aivan samaa mieltä asiasta! Miksei ihmiset saa olla sellaisia kuin ovat?
Anniina98   (24.02.2015 15:02)