This is a free Purot.net wiki
  • View:

Mirandan uutinen

1. kiinostava uutinen

- Kim Kardashian paljastaa kuulun peppunsa taas.Kim Kardashianin peppuposeerauksesta levisi Twitteristä maailmalle.Musta-valkoisessa kuvassa Kim polttaa tupakkaa paljas takamus kameraan päin. Ylävartalon peittona on takki.

2.oma uutinen

Lauantai-iltana Gammelbackan ostarilla sijaitsevassa parturi- kampaamossa oli tapahtunut useita murhia. Liikkeen omistaja paljastui käyttäneensä huumeita ja huumannut asiakkaitaan ja lopuksi tappanut monia asiakkaita partaveitsellä. Liikkeen omistaja oli tehnyt tätä usean kuukauden ajan. Poliisi tutki tätä tapahtumaa ja sai selville, että liikkeen omistaja oli pitkään sairastanut vakavaa mielisairautta.

Hennan tarina, Mirandan uutisista

'Olin liikkeen omistajan hyvä ystävä pitkään. Tiesin tämän käyttävän huumeita. Mutta kun kuulin että hän käyttää huumeita myös työ ajallaan eikä suostunut lopettaa niin katkaisin välit häneen. En olisi ikinä uskonut että hän murhaisi ketään tai huumaisi asiakkaistaan. Hän on aina ollut niin hyvä sydämminen ihminen, ehkä hänen sekoilunsa johtui jokapäiväisestä huumeen käytöstä.'  - Kertoi Omistajan hyvä ystävä

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

'' Olen aina tiennyt että tämän kyseisen liikkeen omistajalla ei ole ollut kaikki intiaanit kanootissa! ''
titusu   (03.02.2015 15:23)