This is a free Purot.net wiki
  • View:

Riina

Olen 17-vuotias parturi-kampaaja opiskelija. Opiskelen Porvoon Amistossa ja opiskelu on sujunut ihan hyvin. Asun Porvoossa. Perheeseeni kuuluu äiti, iskä, pikkuveli, pikkusisko ja poikaystävä. Vapaa-ajan vietän yleensä kavereiden tai poikaystävän kanssa. TV:stä katson yleensä Salatut Elämät ja milloin mitäkin TV:stä tulee. Katson myös aika paljon leffoja. Tulevaisuuden suunnitelmanani on olla hyvä parturi-kampaaja ja elää onnellista elämää.

Maine Coon

Maine Coon on suuri kesy kissarotu. Kissa on rakenteeltaan korkea ja pitkäselkäinen sekä -häntäinen, mikä lisää vaikutelmaa suuresta koosta. Maine coon on lempeä, oppivainen, rauhallinen ja leikkisä kissa. Sillä on tuuhea ja pitkä turkki ja korvanpäitä koristavat ilvesmäiset tupsut. Maine coonit ovat ketteriä, ja ne pitävät kiipeilystä. Ne tulevat erittäin hyvin toimeen lasten, muiden kissojen ja koirien kanssa. Se on seurallinen ja kiintyy ihmisiin.   ( http://www.kissaliitto.fi/kissarodut/kategoria-ii/maine-coon  ,   http://fi.wikipedia.org/wiki/Maine_coon 2.12.2014 )

Minulla oli Maine Coon, mutta se kuoli muutama vuosi sitten. Kissa eli 19-vuotiaaksi. Se oli tosi kiltti ja rauhallinen sekä leikkisä ja tykkäsi leikkiä vielä vanhanakin.

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hienoa, että käytit myös lähdetietoja!
mervikuismanen   (15.01.2015 13:21)