This is a free Purot.net wiki
  • View:

Riinan artikkeli

Kuinka estää ikävä hiusilmiö talvella?

Luin Irene Naakan artikkelin hiusten takkuuntumisesta.

Hiusten takkuuntuminen on ikävän tuttu ilmiö. Mitään varsinaista taikatemppua ilmiön välttämiselle ei ole, mutta kannattaa pitää mukana harjaa ja harjata takut pois aina kun on mahdollista. Mitä pienempi takku, sitä helpompi ja nopeampi se on selvittää. (Naakka 2014)

Ennalta ehkäisyyn kannattaa panostaa. Ilman kunnollista hoitoainetta hius takkuuntuu. Monille ei riitä pelkkä pestävä hoitoaine, vaan tarvitaan hiuksiin jätettävää hoitoainetta, seerumia tai öljyä. Silikoni silottaa hiuksen pinnan ja auttaa monilla takkuuntumiseen. Silikoni jäämät kannattaa välillä pestä pois syväpuhdistavalla shampoolla. (Naakka 2014)

Myös hiuksien kiinnipitäminen, kun tukka on takin ja huivin alla saattaa auttaa. Esimerkiksi kevyt lettikampaus on helppo avata kun pääset sisätiloihin. (Naakka 2014)

"Olen itse huomannut parhaimmaksi takkuja estäväksi ja hiukset silottavaksi tuotteeksi Paul Mitchellin Super Skinny Serumin." (Naakka 2014)

Janina Taskisen mukaan hänen hiuksensa takkuuntuvat helposti. Jätettävät hoitoaineet ja hiuksien kiinnipitäminen helpottaa. (Taskinen 2015)

Omat hiukseni takkuuntuvat välillä aika helposti, mutta jätettävät hoitoaineet auttavat.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyvä!
mervikuismanen   (23.03.2015 19:53)