This is a free Purot.net wiki
  • View:

Riinan mielipide

Älä kiusaa!

Mielestäni ketään ei saisi kiusata, mutta valitettavasti kiusaaminen on melko yleistä. Minua ei ole kiusattu, mutta tunnen henkilöitä joita on kiusattu. Kiusaaminen on jättänyt pahat arvet. En myöskään koskaan ole kiusannut ketään. Olen kuitenkin nähnyt kun jotain kiusataan, mutta en ole uskaltanut mennä väliin vaikka olisi pitänyt.  On ikävää nähdä kuinka jo pienetkin lapset kiusaavat. Olen myös huomannut, että joidenkin on vaikea olla oma itsensä, koska pelkää joutua kiusatuksi. Mielestäni kaikkien pitäisi antaa olla sellaisia kuin ovat. Kaikkien pitäisi ymmärtää, että kiusaamisella voi olla vakavat seuraukset. Mielestäni kaikki eivät välitä tai ota kiusaamista vakavasti eikä siihen aina puututa. Siihen pitäisi tulla muutos. Jos näät kiusaamista, puutu siihen!

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@mervikuismanen Voisi jutella kiusaajalle ja kertoa seurauksista tai puhua esimerkiksi opettajalle. Toisaalta voisi olla helpompaa puuttua ryhmänä.
riinaaro   (24.03.2015 14:12)
 

Hyvä!

Millä eri tavoin kiusaamiseen voisi puuttua opiskelijana? Olisiko siihen helpompi puuttua ryhmänä?
mervikuismanen   (23.03.2015 19:56)