This is a free Purot.net wiki
  • View:

Roosan mielipide

Mielestäni on väärin, että joillakin ihmisillä on ennakkoluuloja cheerleadingia kohtaan. He luulevat, että cheerleading on vain minihameissa pomppimista jääkiekkopeleissä. Mutta he ovat väärässä sillä cheerleading vaatii todella paljon panostusta harrastukseen. Jotkut kuvittelevat myös, että miehet jotka harrastavat cheerleaingia ovat homoja mikä ei pidä paikkaansa. Cheerleading vaatii myös todella paljon kehonhallintaa. Siinä on niin monta eriosaaluetta: akrobatia, hypyt, stuntit, pyramidit ja tanssi. Akrobatiaan kuuluu mm. kärrynpyörät ja arabialaiset, hyppyjä voi olla yksittäisiä niitä voi myös olla kaksi tai useampia peräkkäin. Stuntit ja pyramidit tarvitsevat enemmän voimaa ja taitoa kuin hypyt. Tansseja on jokaisella joukkueella erilaisia, mutta ne saattavat sisältää joitakin samoja yksittäisiä liikkeitä. Mielestäni jokaisen pitäisi tulla kokeilemaan lajia ennen kuin he arvostelevat jotta he tietävät mitä cheerleading oikeasti on.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyviä perusteluja!

Kenelle suosittelisit tätä harrastusta ja miksi? Miten eri tavoin olet itse hyötynyt siitä?
mervikuismanen   (23.03.2015 19:07)
 

samaa mieltä! Käy ensin kokeilemassa ennen kuin arvostelet lajia!:))
jenicawright   (24.02.2015 15:22)
 

TOTTA!!!
Miranda   (24.02.2015 15:19)
 

Cheerleading ei ole ainoa harrastus mistä on ennakkoluuloja, mielestäni jokaisen joka luulee lajista tietävän jotain pitää ensin käydä kokeilemassa ennenkuin sanoo yhtään mitään
titusu   (24.02.2015 15:16)
 
1
Likers
hiltunenroosa