This is a free Purot.net wiki
  • View:

Tiian kuva

Kuvassa on punatukkainen nainen hänellä on siniset silmät ja kasvoissa paljon pisamia. Hiukset ovat pitkät, suorat ja punaiset. Hiusten väri sopii täydellisesti naisen ihoon ja tyyliin. Meikki on luonnollinen ja meikissä on luultavasti käytetty vain ripsiväriä. Kulmakarvat ovat luonnolliset ja tuuheat. Kuvan valaistus on lämmin ja hieman hämärä, tunnelma on rauhallinen, herkkä ja romanttinen. Taustalla näkyy luontoa ja kuvan värit ovat luonnonläheiset. Kuvan naisella on paljas yläosa ja se tekee kuvasta romanttisen. Mielestäni kuvassa on kyseessä mallikuvaukset.

Valitsin kuvan koska siinä on mielestäni kauniit värit ja kuvan nainen vastaa minun kauneusihannetta.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

huomasin kommenttisi nyt, luulen että tein esittelyssä niin kuin toivoit.
voin kuitenkin kertoa tähän enemmän kuvan naisen hiuksista. Kuvassa on punertavat, luultavasti yli olkapäiden pituiset hiukset. Jakaus on vedetty todella sivusta jostain ohimolahdekkeen kohdalta jotta se näyttäisi siltä että tuuli olisi puhaltanut hiukset niin ja saa kuvan näyttämään luonnolliselta.
titusu   (24.03.2015 14:18)
 

Onnistunutta analysointia! Hyviä yksityiskohtia!

Hiuksia olisi voinut tarkastella enemmänkin, juuri parturi-kampaajan näkökulmasta. Ehkä teet näin suullisessa esittelyssä?
mervikuismanen   (20.01.2015 10:51)
 

Hieno teksti Tiia!
hiltunenroosa   (16.12.2014 14:38)