This is a free Purot.net wiki
  • View:

tiian uutinen

1. Etsi itseäsi kiinnostava uutinen.

Maanantaina Tampereella tapahtui raju nokkakolari jossa kuoli 2-vuotias lapsi. Ajokeli oli jäinen ja luminen, jonka seurauksena ohituksen tehnyt 65-vuotias mies ei nähnyt ohituskieltoa ja törmäsi ohittaessaan vastaan tulevaan autoon jonka kyydissä oleva 2-vuotias lapsi menehtyi.

2.Keksi ja kirjoita uutinen, joka liittyy omaan alaasi.

45-vuotias nainen murhattiin lauantai-iltana Porvoossa.

Lauantai iltana Porvoon Gammelbackan paikallisessa pubissa tapahtui verinen tappelu jossa osallisena oli kaksi keski-ikäistä naista, toinen heistä menehtyi ja toinen loukkaantui pahasti.

Silminnäkijä kertoo, että naiset omistivat yhdessä kampaamon ja heille tuli erimielisyyksiä työasioista joka johti riitelyyn. Toisella naisista oli teräase käsilaukussaan ja riitelyn pahentuessa hän käytti asetta riitely kumppaniinsa. Naisten kärhämä yltyi vakavaksi ja päätyi naisen kuolemaan.

Poliisit saapuivat tapahtumapaikalle ja eloon jäänyt nainen kiidätettiin sairaalaan.

Muuta ei vielä tiedetä tapahtuneesta.

Jannin tarina tiian uutisesta.

"Minä olin pubissa toisen tilanteessa olleen naisen kanssa kunnes tilanne riistäytyi käsistä. Yritin rauhoitella ystävääni mutta turhaan. Ulkoa kerääntyi ihmisiä ja kaikki olivat peloissaan. Minä olin ihan vieressä kuin toinen naishenkilö menehtyi" kertoo silminnäkijä

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

no en kyllä tiiä

entä sä?
titusu   (24.03.2015 14:41)
 

mitä tekisisit itse tilanteessa?
Anniina98   (24.03.2015 14:35)