This is a free Purot.net wiki
  • View:

hennan mielipide

Jokaisen iho on oma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minua ärsyttää kun laki vaihtui 2015 vuoden alussa, niin että tatuointeja ei enään tehdä alle 18 vuotiaille edes vanhempien luvalla. Ennen 16 vuotiaat saivat vanhemman luvalla tatuointeja vaikka kehon täyteen. Niin miksi nykyään jopa vanhemmat käännytetään pois liikkeestä jos käy kysymässä lapselleen tatuointia. Minun mielestä se oli parempi kun niitä tehtiin vanhempien luvalla 16 vuotiaille, se on sama kuin hiusvärin ikäraja on k.16. Jokaisen on oma iho jos siihen haluaa jonkun hienon kuvion niin miksi se kielletään?

Vanhemmat antavat luvan ja tatuointi liikkeillä riittäisi asiakkaita. Tavallaan ymmärrän sen että moni saattoi väärentää lupalappuja ja katuu tatuointiaan. Mutta se että ala-ikäinen käänytetään pois jos vanhemmat on matkassa? Se että joku katuu tatuointiaan on sääli mutta hänen pitää aina kuitenkin muistaa se että itse on halunnut juuri sen tatuoinnin eikä se ole tatuoijien syy jos asiakas rupee katumaan. Minun mielestäni lain ei oli pitänyt muuttua tässä asiassa! Voisivat vaikka kieltäytyä tekemestä alle 18 vuotiailta jos he tulevat pelkän lupalapun kanssa mutta voisi suostua tekemään tatuoinnin jos hänellä olisi jompi kumpi vanhemmistaan mukana.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Pienistä tatuoinneista millä on jokin merkitys. Ja menee liian pitkälle jos naamasta asti on tatuoitu...
HuuhkaHenna   (24.03.2015 14:14)
 

Hyviä perusteluja!

Millaisista tatuoinneista pidät itse? Meneekö mikään tatuointi mielestäsi "liian pitkälle"?
mervikuismanen   (23.03.2015 19:22)
 

Rajan muuttua nuoret eivät pääse ottamaan tatuointia jota voivat katua
Anniina98   (24.02.2015 15:10)
 

Mun mielestä taas on hyvä että raja muuttui 18 vuotiaaseen.
titusu   (24.02.2015 15:09)