This is a free Purot.net wiki
  • View:

Roosan kuva

Näen kuvassa ihanan kirkkaan punaiset hiukset, jotka ovat myös samalla pitkät. Kuvattavat ovat selkä kameraan päin, paitsi yhdessä kuvassa kuvattava on kasvot kameraan päin, mutta hän katsoo hieman kameran oikealle puolelle. Haluaisin myös itse samanlaiset hiukset kuin kuvassa on.

Tausta korostaa hiusten kirkkaan punaista väriä, sillä se on todella vaalea ja kirkas. Myös vaatteet eivät ole liian räikeät, että ne eivät ole liian silmiin pistävät. Kuvissa on hyvät valotukset että hiusten oikea väri tulee esille. Kuvassa jossa malli katsoo kameraan, hänellä on todella väritön meikki. Muualla kasvoilla paitsi ripsissä hänellä on ripsiväriä, joka korostaa mallin kirkkaan sinisiä silmiä.

Kuvissa on mielestäni hyvä tunnelma. Kuva on mielestäni suunnattu sellaisille, jotka haluavat punaiset hiukset, omistavat sen jo tai jos he haluavat senlaisen hiustyylin.

Valitsin kyseisen kuvan, koska pidän sen värisistä kirkkaan punaisista ja pitkistä hiuksista.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyvää kuvailua!

Mitä mieltä olet alan opiskelijana hiusten värjäämisestä?
mervikuismanen   (20.01.2015 10:57)
 

räikeä hius ottaa silmään
titusu   (16.12.2014 14:37)