This is a free Purot.net wiki
  • View:

Roosan uutinen

Uutiset

1. BB-Jenna laihtui muutamia kiloja, jonka huomaa hänen kasvoistaan. Jenna sanoo Iltalehdelle, että hän olisi pulskistunut talossa. Jennalla on edelleen suhde talossa hänen kanssaan samaan aikaan olleen Danin kanssa.

2. Myöhään Sunnuntai-iltana poliisi pysäytti Porvoon keskustassa harhailleen autoilijan. Autoilijan auton hallinta oli pettänyt ja hän oli käynyt useita kertoja vastaantulijoiden kaistalla josta poliisit olivat hyvin kiinnostuneita. Autoilijaksi paljastui porvoolainen parturi-kampaaja.

Tarina

Olin myöhään sunnuntaina työvuorossa. Olen siis poliisi. Minulla oli yövuoro juuri alkanut kun näimme työparini kanssa vaarallisen autoilijan. Sanoin parilleni että hänet täytyy pysäyttää, sillä hän saattaisi olla alkoholin vaikutuksen alaisena tai käyttää huumeita. Olimme innoissamme vuoromme ensimmäisestä työkeikasta. Tunteeni oli myös hieman sekalaiset, sillä rekisterinumeron perusteella auton omisti porvoolainen parturi-kampaaja. Toivoin että hän ei olisi sekaantunut mihinkään laittomuuksiin. Emme joutuneet kauaakaan seuraamaan autoa ennen kuin hän pysäytti auton tien sivuun. Menimme katsomaan parini kanssa tilannetta. Saimme selville, että autoilija oli nauttinut runsaasti alkoholia ja ottanut myös lääkeitä samaan aikaan. Minulla heräsi kauhistuneita tunteita, kun autoilija kertoi, että hän halusi tappaa itsensä. Näimme parhaaksemme, että viemme hänet putkaan varmuuden vuoksi.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyvät tekstit!
mervikuismanen   (23.03.2015 19:04)