This is a free Purot.net wiki
  • View:

jannin mielipide

Nuorten kiusaaminen

Tällä hetkellä kiusaaminen on yleistynyt aivan liikaa. Pääasiallisesti tämä kohdistuu nuoriin. Nuoret kiusaavat toisiaan ulkonäön, pukeutumisen ja kaiken turhan perusteella. Nuoret eivät uskalla olla oma itsensä, sillä pelkäävät muiden mielipiteitä. Minun mielestä kiusaaminen on väärin ja sen tulisi loppua. Omasta mielestäni nuorten tulisi olla sellaisia kuin itse haluavat eikä mennä muiden mukana. Minua on kiusattu ala-asteella jonkin verran, minua kiusannut henkilö ei ollut tyytyväinen itseensä joten purki sen muihin kiusaamisella. Kiusaamisella tarkoitan nyt haukkumista, tönimistä ja sen sellaista.Olen itsekkin joskus kiusannut ja tiedän että se oli väärin. Kiusaaminen voi johtaa sairauksiin ja pahimmassa tapauksessa jopa kuolemaa.

Muutama päivä sitten kaikkien tuntema Mikael Sundberg teki youtubeen videon kiusaamisesta. Haluan että kaikki näkevät tämän videon ja miettivät onko se sen arvoista. Olen Mikaelin kanssaa aivan samaa mieltä asiasta. https://www.youtube.com/watch?v=BnC2Yim9q_4

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

koska suomalaisilla on huono itsetunto ja ovat kaikesta todella kriittisiä.
Anniina98   (24.03.2015 14:13)
 

Todella tärkeä asia!

Miksi me suomalaiset mielestäsi sanomme toisillemme helpommin jotain ikävää kuin kehumme tai kannustamme toisiamme?
mervikuismanen   (23.03.2015 19:45)
 

Kiusaaminen on täysin turhaa puuhaa ja mielestäni jokaisen pitäisi puuttua jos näkee kiusaamista ja anteeksi pyytämisen ei pitäisi olla niin vaikeaa mitä se suomalaisilla näyttää olevan..
titusu   (24.02.2015 15:12)