This is a free Purot.net wiki
  • View:

jannin artikkeli

5 huonoa hiustenhoitotapaa, joilla aiheutat kaksihaaraisia

Luin Anne Kaurasen artikkelin, joka käsittelee huonoja hiustenhoitotapoja, näiden noudattamien (Lämpösuojan unohtamien, märkien hiusten harjaaminen, aurinkosuojan unohtaminen, muotidieettijen noudattaminen & liika vaalennuus) aiheuttaa kaksihaaraisia. (Kauranen 2014)

"Kaksihaaraiset hiukset johtuvat hiuksen vaurioitumisesta. Tarkalleen ottaen kyse on siitä, että hius on haljennut pituussuunnassaan, kun sen päällimmäinen kerros eli suomukerros on vaurioitunut vaalennuksessa tai muussa käsittelyssä tai mekaanisesta hankauksessa." (Kauranen 2014)

Tiia Haapala on itsekkin käyttänyt näitä hiustenhuonoja hoitotapoja. (Haapala 2015) Minun omat kokemukset tästä aiheesta ovat hyvät, koska tästä ihmiset saavat lisätietoa hiustenhoitoon. Käytän omiin hiuksiini kosteuttavia hoitoaineita ja hiusöljyä, harjaan hiukset hellästi ja enkä värjää hiuksiani liian useasti.

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

hiusten suojaus kuumalta ja auringolta
oikeat tuotteet
hellävarainen käsittely
riittävän usein leikkuu
Anniina98   (24.03.2015 14:33)
 

kerro 5 hyvää hiustenhoitotapaa
titusu   (24.03.2015 14:28)
 

Hyvä!
mervikuismanen   (23.03.2015 19:38)